Nieuwe look & feel voor Nivolo


In juni 2019 nam chapebedrijf Nivolo contact met ons op met vraag om hen te ondersteuning in de voorbereiding van 4 beurzen in het najaar 2020.

De eerste beurs was “verbouwbeurs” te Waregem en zou van start gaan op 27 september 2019. De andere beurzen op de planning waren BIS te Gent, BouwXpo te Kortrijk en Bouwbeurs te Roeselare.

De uitdaging van Nivolo

De uitdaging bij Nivolo was het aanpassen van de “oude” stand naar de nieuwe huisstijl. Samen met de Verbouwbeurs zou Nivolo, toen nog gekend als Bracke Bouw, namelijk ook hun nieuwe naam en bijhorende huisstijl officieel lanceren.

Nivolo zocht dus een externe partner die de voorbereiding van de beurzen op zich kon nemen, en iemand die de uitstraling van de stand een niveau hoger kon tillen binnen hetzelfde budget.

Stap 1: Het intake-gesprek

Tijdens een uitgebreid intake-gesprek bij Nivolo werden volgende zaken besproken:
– Bepalen, verfijnen en vastleggen van de doelstellingen
– Opstellen van een moodboard en briefing voor de standenbouwer
– Bepaling algemene look & feel van de stand
– Bijsturen en vastleggen van alle budgetten

Stap 2: Opvragen van voorstellen bij diverse standenbouwers

Na het intake-gesprek ging Expoza aan de slag. Aan de hand van de briefing en de budgetten selecteerden we 4 standenbouwers waar Expoza een voorstel zou opvragen. De ontvangen voorstellen werden bijgestuurd waar nodig en er werd ook onderhandeld over de offertes om het budget van Nivolo te respecteren.
Na ontvangst van correcte voorstellen kwam er een tweede meeting met Nivolo om alle ontwerpen toe te lichten en een keuze te maken. Standenbouwer Casalux kwam hierbij als beste uit de selectie.

Stap 3: Coördinatie en communicatie van de standenbouw

Na selectie van de standenbouwer nam Expoza alle communicatie en coordinatie voor de opbouw van de stand over. Hiervoor werd een project-planning opgesteld zowel voor Nivolo als voor de standenbouwer. De deadlines werden bewaakt door Expoza zodat alles tijdig aangeleverd werd.
Expoza was en is ook aanwezig op elke opbouw-fase en verzorgt ook telkens een oplevering van de stand met de standenbouwer.

Wat vond de klant er zelf van?

Wij leerden Expoza kennen via gemeenschappelijke kennissen en nodigden Caroline uit bij ons op kantoor voor een kennismakend gesprek.

De 1ste ontmoeting was meteen positief. Caroline communiceerde met veel enthousiasme en passie over haar beroep en wat ze kan betekenen voor ons.

Bij ons ging het vooral om het bedenken van een nieuw concept voor onze deelname aan enkele beurzen. Waarbij een volledige nieuwe beursstand moest ontwikkeld worden. Daarnaast wilden wij ook af van de algemene administratieve handel die een beurs met zich meebrengt.

Aan de hand van een moodboard stelden wij onze ideeën voor waarop Caroline verder kon bouwen. Ze ging meteen aan de slag, dankzij haar kennis en netwerk rondom haar vonden we vrij snel de ideale partner om onze stand mee te bouwen. De rest verliep van een leien dakje waardoor wij ons enkel dienden te focussen op het beursweekend zelf.

Daarnaast staat Expoza ook voor kwaliteit, transparantie en goede communicatie. Caroline volgt de projecten op tot in detail, is altijd bereikbaar en de facturatie klopt perfect met wat ze vooropstelde.
Kortom, de ideale partij voor uw beursbegeleiding.

Bedankt Caroline voor de fijne samenwerking!

Caroline - Expoza

Heb je vragen rond jouw beursdeelname? Laat je verder begeleiden door Expoza.
Ik help jou meer rendement uit je beursdeelname te halen, onder meer door samen met jou een budget en doelstellingen voorop te stellen.

Caroline Schelpe
caroline@expoza.be
Tel: +32 474 727 742

Geef een reactie

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: