Beursbegeleiding

 

 

De voorbereiding van je beursdeelname start het best 9 maanden voor de beurs. Dat lijkt lang, maar de tijd vliegt en er komt zoveel bij kijken! Je budget opstellen, je stand laten ontwerpen en bouwen, je communicatiestrategie bepalen, je standbemanning samenstellen en opleiden, de workload in het bedrijf tijdens de beurs opvangen, de opvolging van je leads na de beurs inplannen … Weet dat de opvolging van een beursdeelname nog 3 tot 6 maanden na de beurs kan duren. Input van een ervaren en externe partner kan interessant zijn.

 

Ga zelf aan de slag met externe ondersteuning van een expert

Expoza denkt met je mee. Aan de hand van een brainstormsessie help ik met je planning, budgettering, doelstellingen en marketingstrategie. Het resultaat is een concreet actieplan waarmee je zelf aan de slag kunt. Maar ook in een eerder stadium kan je Expoza inschakelen. Ik bekijk voor jou of je bedrijf klaar is voor een beursdeelname en welke beurzen voor jouw business interessant kunnen zijn. Contacteer mij om samen een brainstormsessie in te plannen.

 

Zorgeloos aan de beurs beginnen 

Een beursdeelname voorbereiden is tijdrovend en vaak niet bijzonder welgekomen bij de interne medewerkers in bedrijven.

Wanneer het drukker wordt, is die voorbereiding vaak het eerste wat opzij wordt geschoven. Deelnemen aan een beurs is echter ook een aanzienlijke financiële investering. Je wil er dus het meeste uithalen.

Wens je de volledige voorbereiding uit handen te geven of heb je enkel nood aan bijvoorbeeld een offerte voor standenbouw of een marketingcampagne?

Dat kan! Onze beursbegeleiding werkt modulair: jij kiest zelf waarvoor je ons inschakelt en waarvoor niet.

Expoza neemt volgende taken van je over:

-        Offertes opvragen bij standenbouwers en vergelijken

-        Standenbouw coördineren en aanwezig zijn bij oplevering

-        Budget opstellen en bewaken

-        Administratieve voorbereiding uitvoeren: nutsvoorzieningen, catering, POS-materiaal, overnachtingen, transport …

-        Marketingcampagne uitwerken en coördineren

-        Standbemanning samenstellen en briefen

-        Evalueren na de beurs

-        Follow-up van leads na de beurs voorbereiden

-        …

Zo hoef jij pas écht met de beurs bezig te zijn zodra je op de stand staat. Klinkt goed? Ik licht mijn aanpak graag verder toe bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan hier jouw online kennismakingsgesprek

En ontdek hoe Expoza jou kan ontzorgen!