Beursorganisator?

Expoza ondersteunt niet alleen exposanten, maar ook beursorganisatoren. Als beurspartner organiseert Expoza een gepersonaliseerde kick-off voor de beurs waarop alle exposanten klaargestoomd en gemotiveerd worden om de beurs en hun stand te openen. Bovendien wordt er een speciale webpagina voor jouw beurs en exposanten door Expoza gecreëerd, waarop ze tal van tips, downloads en praktische informatie kunnen terugvinden. Expoza kan tijdens de beurs ook aanwezig zijn als aanspreekpunt voor de exposanten.

Tevreden exposanten = Tevreden bezoekers 

Als beursorganisator meet je het succes van de beurs aan de tevreden exposanten en bezoekers, want tevreden exposanten doe meer moeite en zorgen voor meer tevreden bezoekers. Tevreden exposanten en tevreden bezoekers komen graag terug voor een volgende editie en dát is uiteraard wat jij als beursorganisator wil! Die tevredenheid heb jij als organisator voor een groot stuk zelf in de hand.

Een stimulerende kick-offmeeting met alle exposanten is niet alleen een leuk netwerkmoment, maar biedt je exposanten ook net dat beetje meer. Ze gaan aan de slag met praktische tips en tricks en voelen zich door jou als beursorganisator ondersteund. Maak je keuze uit onderstaande drie formules of vraag een offerte op maat.

 

Key-Note Brons

€700

 

- Telefonisch Intakegesprek

- Lezing / Presentatie op locatie

Key-Note Zilver

€850

 

- Persoonlijk Intakegesprek op bedrijfslocatie

- Lezing / Presentatie op locatie

- Beantwoorden vragen en extra ondersteuning voor alle deelnemers tijdens kick-off meeting

 

Onze meest gekozen formule!

Key-Note Goud

€1.250

 

- Persoonlijk Intakegesprek op bedrijfslocatie

- Lezing / Presentatie op locatie

- Beantwoorden vragen en extra ondersteuning voor alle deelnemers tijdens kick-off meeting

- Gepersonaliseerde landingspagina

- Aanwezigheid tijdens beurs voor extra ondersteuning aan exposanten