Beursbegeleiding

Expoza denkt met je mee. Aan de hand van een brainstormsessie help ik met je planning, budgettering, doelstellingen en marketingstrategie. Het resultaat is een concreet actieplan waarmee je zelf aan de slag kunt. Heb je zelf geen tijd om de logistieke voorbereiding op jou te nemen? Expoza neemt het graag van je over zodat jij je kan focussen op de eigenlijke beursdeelname!

Workshops

Enkele keren per jaar organiseert Expoza open workshops toegankelijk voor iedereen die een B2B beursdeelname op de agenda heeft staan. We besteden aandacht aan het voor, tijdens en na-traject van de hele beursbeleving. Zo stoomt Expoza jou en jouw team klaar voor een succesvolle beurs.

Projecten

Blog

Waarom Expoza?

17 jaar ervaring

Met onze eigen jarenlange ervaring in beursdeelnames en de interne voorbereiding is Expoza jouw ideale partner om jouw beursdeelname naar een hoger niveau te tillen.

1 aanspreekpunt

Expoza hecht veel belang aan een open en duidelijke communicatie. Bij aanvang van de samenwerking krijgt u 1 vast aanspreekpunt toegewezen die van A tot Z op de hoogte is van jouw beursplannen. 

Naadloze opvolging

Met Expoza geniet u van een volledige A tot Z opvolging van jouw beursdeelname. Niets is ons teveel om van jouw beursdeelname een succes te maken!