Workshops

Expoza begeleidt bedrijven bij hun beursdeelname.

Dat doen we onder andere door enkele keren per jaar open opleidingen te organiseren toegankelijk voor iedereen die een beursdeelname op de agenda heeft staan. We gaan aan de slag met het ontwikkelen van een persoonlijke manier van bezoekers aanspreken tijdens de beurs, of werken een concreet actieplan uit waarmee je je beursdeelname gericht kan voorbereiden. We besteden aandacht aan het voor, tijdens en na-traject van de hele beursbeleving. Zo stoomt Expoza jou en jouw team klaar voor een succesvolle beurs.

Liever een workshop volledig op maat van jouw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Elk bedrijf is namelijk anders, heeft andere doelstellingen en neemt deel aan andere beurzen. Daarom werkt Expoza op basis van een intakegesprek een opleiding op maat uit. Deze opleiding wordt dan In-Company, aan jouw team gegeven.

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden:

Team Standtraining

In-Company

 

Op basis van een diepgaand intakegesprek en jouw doelgroep en doelstellingen werkt Expoza een workshop voor jou op maat uit.

Dat resulteert in een grondige training van je standbemanning waarin we samen ontdekken hoe je sterkere leads ophaalt tijdens jouw beursdeelname.

Resultaat gegarandeerd. 

Sterk   Standteam

Open Workshop

 

Interactieve training voor iedereen die fysiek aanwezig is tijdens de beurs.

In een halve dag leer je op een spontane manier te connecteren met de bezoekers om zo sterkere leads op te halen.

We doen dit niet enkel theoretisch, maar vooral héél praktisch!

Laat jouw beurs maximaal resultaat opbrengen.

Succesvolle Voorbereiding

Open Workshop

 

Stel in een halve dag een concreet actieplan samen om jouw beurs optimaal voor te bereiden. In deze workshop gaan we dieper in op de te zetten stappen voor, tijdens en na jouw beursdeelname.

Samen met de andere deelnemers gaan we aan de slag met jouw doelstellingen, planning, en het beursconcept.

Het resultaat is een efficiënte voorbereiding die jouw beursdeelname laat opbrengen.