Wat houdt een standtraining in

Elk bedrijf is anders, neemt deel aan andere beurzen en stelt daarvoor andere doelstellingen voorop. Om die reden wordt elke standtraining dan ook een gepersonaliseerd avontuur. Aan de hand van een intake gesprek leren wij uw bedrijf kennen, ontdekken we samen welke doelgroep en doelstellingen jullie voor ogen hebben en passen we onze training daar volledig op aan. 

In een training van 4h bij u in het bedrijf ontdekt de standbemanning onder andere:

  • Welke doelstellingen er voorop gesteld zijn, en hoe die te behalen
  • Hoe inspelen op de bezoekers-ervaring
  • Ons doelpubliek nauwkeurig bepalen en herkennen
  • Hoe een correct en vlot gesprek aanknopen met toevallige passanten
  • Het gesprek omzetten naar een kwalitatieve, warme lead
  • Welke planning opgesteld werd voor de opvolging na de beurs, en hoe deze reeds in te zetten tijdens de beurs

Elke training word met oog voor het team gegeven, met respect voor iedere persoonlijkheid en hoe deze optimaal in te zetten. Hierdoor leren jullie ├ęchte gesprekken voeren met de klanten, en geen standaard zinnen te gebruiken. Om de standtraining nog beter tot zijn recht te laten komen bieden we ook enkele extra opties aan zoals een Kick-Off meeting net voor opening van de beurs of een evaluatie gesprek na de beurs. 

Het resultaat is een standbemanning die met meer zelfvertrouwen en plezier op de stand staat. Wat zich automatisch vertaalt in een hoger rendement.

Vraag hier meer informatie aan over onze formules via het formulier.

Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan! Plan hieronder een online afspraak in om jouw vragen rechtstreeks aan Caroline te stellen.

Boek hier jouw online kennismakingsgesprek

En krijg persoonlijk antwoord op al jouw vragen.