Workshop "Sterk Standteam"

 

 

Inschrijving

Wil jij de workshop "Sterk Standteam" volgen? Wees welkom!
De eerstkomende workshop gaat door van zodra we opnieuw fysieke opleidingen kunnen geven in Vinoscoop, Industrieweg 202, 9030 Mariakerke. 

We ontvangen je graag met een warme koffie en ontbijtkoek om 8h. We starten om 8h30 en gaan door tot 12h30. Dan nemen we de tijd om samen met de groep na te praten bij een lekker 3-gangenmenu. Na de lunch nemen we afscheid.

Schrijf je nu in en geniet van een uitzonderlijke EARLY BIRD KORTING: en betaal slechts 250€* (excl. BTW) in plaats van de normale inschrijving van 300€* (excl. BTW)

Elke deelnemer gaat naar huis met een handig E-book, een gepersonaliseerde cursus, en tal van andere extra's


Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt tot max. 12 deelnemers!
(*) In deze prijs zijn ontbijt, koffiepauze, water&frisdrank en de lunch inbegrepen.

Wat leer je bij?


Tijdens de workshop van een halve dag leer je onder andere:

  • Welke doelstellingen er voorop gesteld zijn, en hoe die te behalen
  • Hoe inspelen op de bezoekers-ervaring
  • Jouw doelpubliek nauwkeurig bepalen en herkennen
  • Hoe een correct en vlot gesprek aanknopen met toevallige passanten
  • Het gesprek omzetten naar een kwalitatieve, warme lead

Deze workshop word gegeven met respect voor iedere persoonlijkheid en hoe deze optimaal in te zetten. Hierdoor leren jullie échte gesprekken voeren met de klanten, en geen standaard zinnen te gebruiken. Om die reden houden we de workshop beperkt tot maximaal 12 deelnemers.

Het resultaat is een standbemanning die met meer zelfvertrouwen en plezier op de stand staat. Wat zich automatisch vertaalt in een hoger rendement.

Waarom?

Je weet vast wel dat een beursdeelname heel wat voordelen met zich meebrengt, zoals het verzamelen van nieuwe contacten door de standbemanning. Maar hoe doe je dat? Hoe spreek je nu spontaan die passanten aan, hoe maak je snel connectie met die mensen. En hoe krijg je ze zover dat ze hun contactgegevens bij jou nalaten? Of je hebt al vaker deelgenomen aan een beurs, maar je bereikt nog niet het gewenste resultaat?

Wat jij wil is dat de tijd en de energie die je in de beursdeelname steekt, ook echt iets oplevert. Tijdens deze interactieve workshop leer je op jouw eigen persoonlijke manier vlotte contacten maken tijdens de beurs. En deze moeiteloos om te vormen tot kwalitatieve en sterke leads. 

Verzeker nu jouw plaats in de opleiding!

Schrijf nu in en betaal slechts 250€ ipv 300€

Liever jouw gehele standteam 1-op-1 trainen?

Dat kan, Expoza werkt ook workshops op maat van jouw bedrijf uit.

Elk bedrijf is namelijk anders, neemt deel aan andere beurzen en stelt daarvoor andere doelstellingen voorop. 

Aan de hand van een intake gesprek leren wij uw bedrijf kennen, ontdekken we samen welke doelgroep en doelstellingen jullie voor ogen hebben en passen we onze training daar volledig op aan. Zo kunnen we jouw gehele team op een gepersonaliseerde manier trainen bij jou op locatie.

Je vindt onze formules hier terug, of je kan ons contacteren voor een workshop op maat.


Maatregelen COVID-19

We kunnen er niet omheen: COVID-19 is overal. We organiseren deze workshop dan ook met respect voor de maatregelen. We beperken de groep tot maximaal 12 deelnemers en houden altijd 1,5m afstand van elkaar. Alle ruimtes worden grondig ontsmet en ook het ontbijt en de lunch worden met respect voor de maatregelen verzorgd. Breng jouw mondmasker mee zodat je dit kan dragen tijdens de verplaatsingen tussendoor en tijdens de oefeningen. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op.