Aanbod

Expoza begeleidt bedrijven bij hun beursdeelname. Dat doen we door jouw standbemanning te trainen aan de hand van een gepersonaliseerde workshop in je bedrijf. Daarin gaat Expoza samen met jou je doelstellingen bepalen, je aanleren hoe je een goede gesprekspartner herkent en hoe je kwalitatievere leads kan ophalen. Zo stoomt Expoza jou en jouw team klaar voor een succesvolle beurs.

Expoza ondersteunt niet alleen exposanten, maar ook beursorganisatoren. Als beurspartner organiseert Expoza een gepersonaliseerde key-Note voor de beurs waarop alle exposanten klaargestoomd en gemotiveerd worden om de beurs en hun stand te openen. Bovendien wordt er een speciale webpagina voor jouw beurs en exposanten door Expoza gecreëerd, waarop ze tal van tips, downloads en praktische informatie kunnen terugvinden. Expoza kan tijdens de beurs ook aanwezig zijn als aanspreekpunt voor de exposanten.

Standtraining

Van standbemanning trainen tot doelstellingen bepalen, het kan tijdens een gepersonaliseerde workshop voor jouw bedrijf. Om goed voorbereid aan de beurs deel te nemen!

Beursorganisatoren

Als beursorganisator zijn tevreden exposanten en bezoekers essentieel. Met Expoza als beurspartner stoom je jouw exposanten klaar voor hun beursdeelname. Een succesvolle beurs gegarandeerd.

Consultancy

Graag zelf de touwtjes in handen houden, maar word je graag begeleid in je planning, budgettering, communicatie …? Expoza biedt ondersteuning en denkt met je mee.

Projectbegeleiding

Er komt heel wat kijken bij een beursdeelname. Expoza neemt de administratieve en logistieke taken volledig of gedeeltelijk uit handen. Zo ga je zorgeloos je beursdeelname tegemoet.

Boek hier jouw online kennismakingsgesprek

En krijg persoonlijk antwoord op al jouw vragen.