Standtraining

Van standbemanning trainen tot doelstellingen bepalen, het kan tijdens een gepersonaliseerde workshop voor jouw bedrijf. Om goed voorbereid aan de beurs deel te nemen!

Beursorganisatoren

Als beursorganisator zijn tevreden exposanten en bezoekers essentieel. Met Expoza als beurspartner stoom je jouw exposanten klaar voor hun beursdeelname. Een succesvolle beurs gegarandeerd.

Download ons gratis E-Book!

Hoe begin je goed voorbereid aan een beursdeelname? Wat mag je zeker niet vergeten en hoe lok je zoveel mogelijk bezoekers naar je stand?

Deze tips helpen je alvast op weg. Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het e-book van Expoza gratis in je mailbox.

Cases

Blog

Waarom Expoza?

17 jaar ervaring

Met onze eigen jarenlange ervaring in beursdeelnames en de interne voorbereiding is Expoza jouw ideale partner om jouw beursdeelname naar een hoger niveau te tillen.

1 aanspreekpunt

Expoza hecht veel belang aan een open en duidelijke communicatie. Bij aanvang van de samenwerking krijgt u 1 vast aanspreekpunt toegewezen die van A tot Z op de hoogte is van jouw beursplannen. 

Naadloze opvolging

Met Expoza geniet u van een volledige A tot Z opvolging van jouw beursdeelname. Niets is ons teveel om van jouw beursdeelname een succes te maken!