CAROLINE

"De beurs"

Ik heb een aparte liefde voor beurzen. Al jaren hou ik van de bijzondere sfeer die er bij hoort.
Ik geniet van de gestructureerde chaos tijdens het voorbereiden. Word wakker van de verwachting die in de lucht hangt voor de deuren opengaan. Drijf op de gezellige drukte tijdens de dag die de uren doen voorbij vliegen en kom tot rust van het vermoeide, maar voldane gevoel als de beurs voor vandaag zijn deuren weer gesloten heeft. Zelfs de pijnlijke voeten en rug op het einde van de dag neem ik er met veel plezier bij! Erna komt de spanning tijdens het opvolgen van de gemaakte contacten. Het uitkijken naar de volgende deelname. En dan begint het helemaal opnieuw!

Maar! Ken je ze? De ongeïnteresseerde hostess die onderuitgezakt op haar stoel haar GSM bestudeert? Of de zakenman die zich verstopt heeft achter zijn laptop aan tafel, druk aan het werk? De lege standen, die waar niemand staat? De bedrijven die een slechte beurs hadden terwijl de buren een fantastische beurs hadden? Dat vind ik vreselijk jammer en wil ik graag de wereld uit helpen!

Caroline Schelpe

Beursgenieter

 

Ik werd verliefd op de beurs toen ik als bediende op de binnendienst voor het eerst mee mocht naar een houtbewerkingsbeurs in Nederland. Wat heb ik daar van genoten! Van het s’ochtends aankomen op de stille beursvloer, de energie doorheen de dag en dat voldane gevoel als we s’avonds met brandende voeten terug naar ons hotel gingen. Ik was meteen verkocht!

In de jaren die daarop volgden heb ik aan heel veel beurzen deelgenomen. Beurzen waarvoor ik ook zelf intern de volledige voorbereiding mocht verzorgen. Na enkele jaren binnendienst kreeg ik de kans om als internationaal accountmanager aan de slag te gaan voor een standenbouwer. In die periode heb ik veel bijgeleerd door zelf actief aanwezig te zijn tijdens de op- en afbouwfases van de stand, door het inplannen en aansturen van het interne project- en ontwerpteam en door heel veel diverse beurzen en beurslocaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Tijdens de vele intense meetings met marketingmanagers en zaakvoerders doorheen het voorbereidingsproces kreeg ik vaak de vraag of ik hen kon helpen om meer resultaat te behalen en evenveel te leren genieten van een beurs zoals ik dat doe.

Vanuit die vraagstelling heb ik Expoza opgericht. Om mensen zoals jij te helpen meer plezier te beleven aan een beursdeelname. En dat vertaalt zich vanzelf in meer resultaat. Want wat je graag doet, doe je beter!

Mijn missie:

Mijn missie is om elk bedrijf, elke deelnemer, de beurs te laten beleven zoals ik ze beleef. Dat iedereen zich er als een vis in het water voelt. En ook jou met dat mooie, voldane gevoel naar huis laten gaan en met plezier laten uitkijken naar de volgende deelname. Jou inspireren om stil te staan bij het feit dat “naar de beurs gaan” veel meer kan betekenen dan gewoon een paar dagen op een stand gaan staan.

Dat wil ik bereiken door mijn kennis en passie voor de wereld van beurzen en events te delen om jou te helpen tot die fantastische beursbeleving te komen. Dit door enerzijds jouw beursdeelname administratief en projectmatig mee te gaan voorbereiden, en anderzijds door jouw beursbemanning te trainen zodat ook zij met veel zelfvertrouwen en plezier naar de beurs gaan.

Gratis beursanalyse

Vraag hier jouw gratis analyse aan en ontdek hoe je meer resultaat uit jouw (komende) beursdeelname haalt!

DIENSTEN

CONTACT

NIEUWSBRIEF

Winkelkouter 65
9770 KRUISEM

+32 474 727 742

 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante beurstips zomaar in jouw mailbox!

Sluit Menu